Banner dorpshuis

Dorpshuis Weersterheem
dorpshuis1Het dorpshuis bestaat al sinds 1982 en speelt tot de dag van vandaag een belangrijke rol in de dorpen Garrelsweer en Winneweer als algemeen en centraal ontmoetingspunt.
Verschillende verenigingen maken gebruik van de faciliteiten die het dorpshuis heeft.
Daarnaast wordt het dorpshuis regelmatig gebruikt en verhuurd voor onder meer vergaderingen, presentaties, dorpsactiviteiten, toneelvoorstellingen, cursussen, opbaringen en condoleancebijeenkomsten. Weersterheem is een plek waar iedereen gebruik van kan maken, niet alleen de mensen uit Winneweer en Garrelsweer. Iedereen is welkom.

Van en door vrijwilligers.
Het bijzondere aan Weersterheem is dat er geen beheerder is. Alles wordt gedaan door vrijwilligers uit (de omgeving van) het dorp. Alle reguliere werkzaamheden (bediening, schoonmaak, PR, onderhoud, inkoop, bestuur, etc.) in en om het dorpshuis worden gedaan door uitsluitend vrijwilligers, die geen vergoeding krijgen voor het werk.

Contact
Dorpshuis Weersterheem is te huur voor allerlei activiteiten. Voor inlichtingen en reserveren kunt u het dorpshuis bellen: 0627961612. Ook kunt u een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
En kom gewoon eens langs!

Het dorpshuis Weersterheem is op 5 september heropent. De versterking van het gebouw is gecombineerd  met een aantal verbeterwensen.
Wethouder P. Prins van de gemeente Loppersum verrichte op zaterdag 5 september de openingshandelingen.