Informatie vanuit het NCG

Tijdelijke huisvesting
Zoals wij in de nieuwsbrief van juli 2023 hebben verteld, komt er een tijdelijke mindervalidewoning bij op de locatie van de tijdelijke huisvesting aan de Stadsweg. Dit is een woning voor ouderen of mensen met een lichamelijke beperking. De bouw is iets verlaat, maar start binnenkort. Ook worden de tijdelijke woningen aangesloten op het elektriciteitsnet, zodat de aggregaten niet meer nodig zijn.

Alle werkzaamheden duren van 30 oktober tot half januari. Tijdens de kerstvakantie ligt het werk even stil. Enexis begint met de aanleg van de elektriciteitskabels, daarna beginnen de voorbereidingen voor de bouw. Vanaf 13 november worden de parkeerplaatsen verplaatst naar de toegangsweg. Daarna worden de bestaande parkeerplekken weggehaald. Op die plek komt de mindervalidewoning te staan. In de week van 20 november wordt de woning op het park geplaatst. Daarna volgen nog een aantal werkzaamheden buiten. In de laatste fase is het werk vooral ín de mindervalidewoning.

Alle bewoners van de wisselwoningen en de direct omwonenden hebben een brief gekregen met een planning. Op 30 oktober worden zij bijgepraat in het dorpshuis tijdens een informatiebijeenkomst. We doen ons uiterste best om de overlast te beperken. 

Dorpsteam Garrelsweer

 

Dorpsteam Garrelsweer verhuist naar centrale bouwplaats Rijksweg
Sinds vorige zomer stond het dorpsteam Garrelsweer op de maandagen en dinsdagen voor u klaar in het dorpshuis Garrelsweer. Het dorpsteam was erg blij met de gastvrijheid die het dorpshuis geboden heeft. Zoals u in de nieuwsbrief 'dorpsversterking Garrelsweer" van mei 2023 heeft kunnen lezen, verhuist het dorpsteam naar hun vaste plek op de centrale bouwplaats aan de Rijksweg. Vanaf maandag 12 juni 2023 kunt u daar van maandag tot en met donderdag bij hen terecht als u vragen heeft over de versterking van uw woning. Een afspraak is niet nodig, u kunt gewoon tussen 09.00 – 16.00 uur even binnen lopen.
Eén van de medewerkers staat u graag te woord..  
Lukt het u niet om tijdens kantooruren binnen te lopen? Neem dan contact op via telefoonnummer 088  -   041 44 33 (NCG Bewonerscontactcentrum)  of via e-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We maken dan een afspraak met u op een voor u geschikt moment.Nieuwsbrief dorpenaanpak Garrelsweer november 20
Nieuwsbrief Garrelsweer mei 2023
Nieuwsbrief Garrelsweer december 2023