Banner knutselclub

De kinderknutselclub.

Sinds 2003 bestaat de kinderknutselclub voor kinderen in de basischoolleeftijd.Voor kinderen uit Garrelsweer, Winnenweer en Wirdum organiseren we 4 keer per jaar een knutselmiddag  in dorpshuis “Weersterheem” (op zaterdagmiddag van 14.00-16.00 uur). De activiteiten zijn zeer divers en worden aangepast aan de leeftijdsgroep. Er wordt gewerkt met verschillende materialen: hout, papier, blik, wol, kosteloos materiaal en materiaal uit de natuur. De seizoenen en speciale dagen nemen we vaak als uitgangspunt. Als bijdrage in de kosten vragen we €0,50 per kind.
We” dat zijn Janneke Bierling en Elly Mooibroek. Voor de jongste kinderen (groep1-4) vragen we een begeleidende ouder mee. De reden daarvoor is dat jonge kinderen vaak nog moeite hebben twee klokuren vol te maken. Mocht de concentratie op zijn dan kunnen de kinderen eerder mee naar huis. 

De data worden vermeld in de agenda van het dorpshuis. Deze agenda wordt gepubliceerd in de GarWin en ook op de site www.garrelsweerinfo.nl. Opgeven is verplicht. Dit in verband met de voorbereiding. Uiterlijk op de woensdag, voorafgaande aan de betreffende zaterdag, moet de aanmelding binnen zijn. Aanmelden kan op de volgende emailadressen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ouders van wie we het emailadres hebben, worden op de hoogte gehouden van onze activiteiten.